Dagens fund

Dagens fund

I dag gik turen mod genbrugsfund vestpå. Nærmere bestemt Cafe og Genbrug i Valby ved Folehaven. En butik som jeg ikke har besøgt før, så jeg var lidt spændt på, hvad den havde at byde på. Vejen derhen på cykel var ret kedelig, men forretningen overraskede positivt. Jeg blev mødt af venligt personale og butikken var fyldt med ting over det hele og kasser med tøj som man bare kunne gå i krig med (lige som jeg elsker det). Jeg fandt en del ting..

Jeg fandt blandt andet denne meget lækre læderjakke. Til 100 kr. – ja kun 100 kr!! Den føles så lækker og blød og har fine detaljer med lynlåse i siderne. Og så ligner det at den aldrig har blevet brugt. Der er absolut intet tegn på slid. Den var lige til den store side til mig, men jeg kan nu godt lide, når det er lidt oversize. Og så er der er også plads til en god sweater under. Det hjalp dog lidt på størrelse, at skuldrene havde puder som jeg kunne tage ud. Det er sket en del gange, at jeg har købt tøj i genbrug med skulderpuder som jeg nemt har kunne tage ud. Det kræver bare lige at lave et lille hul i midten, der hvor skulderpuden sidder og så bruge en opsprætter eller saks til at få den væk. Det kan virkelig gøre underværker.

Udover den lækre læderjakke fandt jeg også nogle fine trøjer. En retro sølv/guld trøje og en gennemsigtig hvid skjorte af mærket Bitte Kai Rand. Og så var der en lækker lædertaske til 35 kr. En af dem hvor der er masser af plads til alt det man nu altid slæber med sig. Og så var der en fin halskæde og en lille broche. Halskæden har jeg egentlig planlagt at lave om til flere smykker, men tiden må vise om det bliver til noget. Og da jeg kom hjem kunne jeg se, at den havde mærket LBVYR og at det er ægte ferskvandsperler. Så dem glæder jeg mig virkelig til at bruge, når jeg for taget mig sammen. Udover de viste ting fandt jeg en silkeskjorte i grønne/blå farver og en sommerkjole i rib. Så alt i alt en rigtig god dag. Og jeg kan kun anbefale Cafe og Genbrug – hvis man altså er til at man skal lede lidt efter de gode ting.