Man skal jo starte et sted..

Man skal jo starte et sted..

Det er altid lidt svært med de første ord. I starten af et projekt har man så mange tanker og ideer, men hvordan skal det hele lige samles og skrives ind? Ligesom dengang hvor man skulle starte sin danskstil i folkeskolen, hvor det hvide papir forblev blankt og uden tegn. Eller når jeg nu skriver opgaver på mit studie på IT-universitetet og skal starte en introduktion. Her plejer jeg at skrive min introduktion til sidst, men det giver jo ikke rigtig mening i dette tilfælde. Så nu bliver det på den her måde..

Velkommen til

Jeg vil i hvert fald gerne starte med at sige velkommen til. Jeg håber, at der en eller anden dag sidder bare en person og læser med. Men indtil videre er hele dette blogunivers også bare et eksperiment. Et fristed hvor jeg kan skrive om alt det der interesserer mig. Om det så er små eller store ting, det betyder egentlig ikke så meget. Bare så længe at det giver mening for mig.

For at starte ordentligt, vil jeg gerne give en kort præsentation af mig selv. Jeg hedder Simone, er 25 år gammel, uddannet multimediedesigner i 2017 og studerer nu digitale medier og design på IT-universitetet i København.

Jeg bruger min fritid på familie, venner, musik og ikke mindst genbrugsbutikker, hvor jeg er på jagt efter det næste gode fund. Det er nærmest (læs: uden tvivl) blevet en besættelse. Jeg elsker simpelthen at bruge min tid på denne interesse og selvom at man ikke finder noget hver gang, så er det altid en fornøjelse.

Bloggen her vil være et sted, hvor jeg vil dele de ting, jeg har fundet. Det vil højst sandsynligt være tøj og boliginteriør fra genbrugsbutikker, men indimellem vil der sikkert også snige sig andet ind som eksempelvis nyfundne madsteder, opskrifter eller musik.

Jeg håber, at I vil følge med løbende.