Fantastiske fund til køkkenet

Fantastiske fund til køkkenet

Er det ulækkert at drikke af brugte kopper eller spise med brugt bestik? Det synes jeg ikke. Det gør man jo også, når man eksempelvis spiser ude. Forskellen er bare at det sandsynligvis primært har været en familie der har gjort brug af ting til køkkenet i det man finder på loppemarkeder, hvor det på restauranter osv. hele tiden bliver brugt af vidt forskellige. Jeg ved ikke, hvad der er værst, men for mig er det også ligegyldigt. Det skal bare lige vaskes en gang.

Herhjemme samler vi på et bestemt svensk stel og der er ikke noget som når vi finder en ting mere til samlingen. Men der er også plads til andet. Noget af det jeg fandt til køkkenet på en tur til et loppemarked i Hvidovre var nogle skåle i forskellige farver som passer rigtig godt ind med jeg allerede har. Kopperne er engelske og jeg har en stor kærlighed for grønne farver.

Jeg fandt også nogle fine tallerkner/fade i meget forskellig stil, en frugtskål med det fineste mønster med skyggerne og et Georg Jensen salatbestik. Men jeg brugte også mange timer på det loppemarked og kiggede alt igennem. Men det kan virkelig betale sig, når man eksempelvis finder et rigtig flot stort Georg Jensen salatbestik til få kroner. Så tag dig god tid og kig i alle kroge, når du er ude på lopperov.